top of page

Hyvä vuosiluokan 1998 jäsen,

 

10 vuotta on kulunut viimenäkemästä, joten on aika tavata uudelleen ja juhlia. Olemme varanneet Starbrookin kartanon lauantaiksi 15.11.2008. ja haluaisimme kaikki kynnelle kykenevät paikalle aveceineen.

 

Osa muistoistamme saattaa olla huonoja ja osa hyviä, mutta ne kaikki ovat osa yhteistä historiaamme. Nämä muistot ovat tehneet meistä ne henkilöt, keitä olemme tänä päivänä. Joten olisi ihana päästä muistelemaan näitä varsinkin juuri sinun kanssasi.

 

Meillä on suunnitelmissa muutamia aktiviteetteja joihin tarvitaan etukäteen tieto osallistujamääristä. Lisää saa kuitenkin ehdottaa halutessaan. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita! Ohessa on myös lomake, jonka haluaisimme sinun täyttävän pääsit paikalle tai et. Haluamme kuitenkin tietää mitä kaikkien ikäryhmämme jäsenten elämään kuuluu.

 

 

Pöllöjänne odottaen,

 

Pansy Parkinson-Flint ja Hannah Longbottom

 

 

Hogwarts Reunion on liveroolipeli, joka järjestetään Ylöjärvellä Antaverkan leirikeskuksessa 22.-23. lokakuuta 2016. Peliä ovat kirjoittamassa Eveliina A, Heli L, Suvi V, Ida P ja Henriikka P. Käytännönasioissa kannattaa kääntyä joko Even tai Helin puoleen, puhelinnumerot ensimmäisessä infomailissa.

 

Peli sijoittuu syksyyn 2008, jolloin Tylypahkan vuosikurssi 1998 on valmistunut koulusta 10 vuotta sitten (joitain poikkeuksia lukuunottamatta). Peli tulee olemaan lähtöasetelmiltaan näennäisesti uskollinen canonille ja epilogi on huomioitu pelinkirjoituksessa. Pelaajien ei kuitenkaan tarvitse ottaa epilogin tapahtumia huomioon omassa pelissään. Luvassa on ihmissuhdedraamaa, mysteerejä ja yllättäviäkin jälleennäkemisiä.

 

Pelin ikäraja on K15, ja peliin otetaan mukaan 42 pelaajaa ja 4-5 NPC:tä.

Peli järjestetään Epel Larp Ry:n alaisena

 

Ilmoittautuminen peliin on sulkeutunut. Varapelaajailmoittautumisia otetaan edelleen vastaan.

 

Peliä tekemässä
 
Eveliina A: 
18-vuotias, valkolakin keväällä 2016 päähänsä asettanut luonnontieteilijä, joka on harrastanut larppausta muutaman vuoden ja osallistunut Feenikslaulu-kampanjan kirjoittamiseen. Omaa kieron  ja sarkastisen huumorin, jota purkaa hahmoparkojensa juoniin. 
 
Suvi V:
21-vuotias jokapaikan sählä. Larppeja takana yli kaksikymmentä, mutta pelien kirjoittamisesta ei ole aikaisempaa kokemusta. 
 
Heli  L:
Myös ensimmäistä kertaa larpin kirjoittamiseen osallistuva 23-vuotias yliopisto-opiskelija, joka on edelleen niin Potter-maailman lumoissa, että kirjoitti juuri kandinsa hahmojen nimistä.
 
Ida P:
Pohjanmaalainen 17-vuotias taiteilijasielu, joka rakastaa erilaisia pelejä ja fantasiajuttuja. Rouskuttaa myös mielellään erilaisia herkkuja.
Henriikka P:
Mysteerikirjoittaja.
bottom of page