top of page

HOGWARTS RESURRECTED

Liveroolipeli 4.-6.1.2019 Vahojärven leirikeskuksessa

 

Hyvä todistaja,

Tietojemme mukaan olette olleet 15.11.2008 silminnäkijänä ensimmäisessä tunnetussa tilanteessa, jossa kuolleeksi julistettu henkilö on palannut elävien kirjoihin. Kyseisen epäluonnollisen ilmiön tutkimiseksi ja pysäyttämiseksi on erittäin olennaista, että saamme mahdollisimman paljon tietoa tapahtumista. Tämän vuoksi pyydämme teitä saapumaan McKinnleyn tutkimuslaitokselle 02.09.2009, jotta voimme estää taikamaailmaa uhkaavan katastrofin. Paikalle saapumisenne on ensisijaisen tärkeää, ja mikäli ilmoitatte olevanne estynyt saapumaan, autamme teitä asioiden järjestelyissä.

Adamund Johnson

Taikaministeriö,

Sanomattomien osasto

p.s. Tämä ei ole pyyntö.

Hogwarts Resurrected on liveroolipeli noin neljällekymmenelle pelaajalle, joka pelataan 4.1-6.1.2019 Vahojärven leirikeskuksessa Parkanossa. Pelimaksun suuruus tulee olemaan noin 30-35€/pelaaja.

 

Resurrrected on toinen osa vuonna 2016 alkanutta kampanjaa, joka sijoittuu velhomaailman vuosiin 2008 - ?. Hogwarts Resurrected in-game päivämäärä on 2.9.2009, noin 10 kuukautta ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen. Tarkempaa tietoa pelimaailmasta löytyy Maailmankuva-sivulta.

 

Hogwarts Resurrectediä ovat tekemässä pääasiassa samat tekijät kuin sarjan ensimmäistäkin osaa. Hahmokirjoittajina toimivat Heli L., Eveliina A., ja Henriikka P., ja käytännönasioita ovat hoitamassa lisäksi Suvi V., ja Jenny L.

 

Peli järjestetään Epel Larp ry:n alaisena.

bottom of page